Ostalo

146 godina Hrvatskog Crvenog križa

Objavljeno 23.10.2024.

Hrvatski Crveni križ

Od svojih početaka 1878. godine, Hrvatski Crveni križ se razvijao i prilagođavao potrebama vremena, postajući jedno od najvažnijih humanitarnih tijela u zemlji.
146 godina Hrvatskog Crvenog križa
 

Hrvatski Crveni križ ima ključnu ulogu u pružanju ruke pomoći u trenucima kriza, prirodnih katastrofa i osobnih tragedija, ali i svakodnevnom radu na poboljšanju kvalitete života u našim zajednicama.

Tijekom povijesti, Crveni križ je bio prisutan na prvim crtama rata, prirodnih nepogoda i zdravstvenih kriza, ali i u tišini svakodnevnih malih i značajnih djela dobrote i brige za bližnje.

Crveni križ nastavlja svoju misiju pružanja pomoći na raznim područjima - od zdravstvenog odgoja i prve pomoći, preko programa socijalne pomoći, do volontiranja i dobrovoljnog darivanja krvi.

Njegova glavna snaga je mreža volontera i djelatnika prožeta snažnim osjećajem odgovornosti i empatije.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(0)
0.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.