RUČAK | VEČERA | |
---|---|---|
PON |
kuhani odresci od soje i lagano preliveni maslinovim uljem (80 g); kuhana cikorija posuta peršinom i češnjakom (150 g); šnita integralnog kruha; crni čaj |
kuhano pureće meso (100 g); kuhana mrkva s maslinovim uljem (80 g); šnita dinje; čaj od đumbira |
UTO |
juha od krumpira s peršinom i heljdom (100 g); piletina na žaru (70 g); salata od kuhanih tikvica (80 g); šnita lubenice; zeleni čaj |
dva bjelanjka priređena bez masti na teflonskoj tavi prelivena maslinovim uljem; kuhana kopriva; ječmeni kruh (80 g); kompot od trešanja; čaj od koprive |
SRI |
salata s rižom, puretinom i ananasom (150 g); kuhana cvjetača (80 g), kolač od mrkve; crni čaj |
pastrva na grill-tavi (150 g), kuhana tikva (100 g); salata od sojinih klica (70 g); ječmeni kruh (50 g); čaj od mente |
ČET |
pita s bučom i sirom (100 g); kuhana cikla (70 g); griz na sojinom mlijeku; oligomineralna voda |
bakalar s krumpirom (150 g) s kuhanom blitvom (100 g); ječmeni kruh (50 g); borovnice prelivene sojinim vrhnjem |
PET |
miso-juha s algama i tofuom (150 g); integralna riža (50 g); marelice; čaj od jasmina |
inćuni u pećnici (100 g); krumpir pečen u ljusci (80 g); integralni kruh (50 g); riža na sojinom mlijeku, planinski čaj |
SUB |
krastavci s sojinim vrhnjem (150 g); kuhana piletina (100 g); pasirani kesten; zeleni čaj |
rižoto s tikvicama (150 g); raženi kruh (80 g); marelice, čaša mlijeka od soje |
NED |
dimljena orada obložena krumpirom (200 g); kuhani špinat (80 g); jedna mekana i oguljena kruška i šnita lubenice; crni čaj |
svježi kravlji sir (100 g); palenta zapečena na žaru (100 g); kuhani divlji radič (80 g); čaj od cikorije |