Ostalo

Zagreb: Novi prostor Hrabrog telefona

Objavljeno 23.10.2024.

Hrabri telefon

U zagrebačkim Dugavama je otvoren Hrabri centar, novi i veći prostor u kojem djeluje Hrabri telefon.
Zagreb: Novi prostor Hrabrog telefona
 

Hrabri telefon u svako doba dana mogu nazvati djeca i roditelji koji se suočavaju s bilo kakvim poteškoćama.

U novom Hrabrom centru djeluju Hrabri telefon za djecu, Hrabri telefon za mame i tate, E-savjetovanje, Program prevencije u zajednici, Savjetovalište za roditelje i djecu te se koordiniraju projekti EU.

U novoj dvorani koja prima preko 50 ljudi održavat će se okrugli stolovi, konferencije, tribine te edukacije i supervizije volontera i stručnjaka.

Volonteri Hrabrog telefona su uglavnom studenti psihologije, socijalnog rada i edukacijsko rehabilitacijskog fakulteta a uz njih, za grupni rad s djecom primaju i studente učiteljskog fakulteta, i njih je u svakom trenu minimalno 120.

Izgradnja Hrabrog centra ukupne vrijednosti 1.109.032,06 eura započela je 2020. godine iz sredstava Europske unije.

Hrabri telefon je nevladina, neprofitna organizacija osnovana 1997. koju je do sada kontaktiralo 280.000 djece, mladih, roditelja, djedova i baka, susjeda.

Osnovan je za pružanje direktne pomoći i podrške zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima, ali i rada na prevenciji zlostavljanja i zanemarivanja kao i neprihvatljivog ponašanja djece i mladeži.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(1)
5.0 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.