Ostalo

Butanskom monahu zbog duhana prijeti 5 godina zatvora

Objavljeno 02.02.2011.

BBC

Budistički monah je u Butanu uhićen sa 72 paketića duhana te mu zbog kršenja ograničenja uvoza duhanskih proizvoda prijeti 5 godina zatvora.
Butanskom monahu zbog duhana prijeti 5 godina zatvora
 

Butan, mala država u Himalaji, je u pokušaju potpunog iskorjenjivanja pušenja prije 6 godina zabranio prodaju svih proizvoda od duhana.

Vlasti priznaju kako provođenje zabrane otežava krijumčarenje duhana iz susjedne Indije.

Policija u Butanu ima ovlasti za pretragu domova s ciljem otkrivanja krijumčarenih cigareta ili drugih duhanskih proizvoda.

Unos cigareta u zemlju je dozvoljen samo u malim količinama (najviše 200 komada mjesečno), a pušačima koji ne mogu podastrijeti dokumente s carine prijeti zatvor.


Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(29)
4.8 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.