Ostalo

Akcija "Zdravlje u Vukovaru"

Objavljeno 02.09.2010.

Grad Vukovar

Potaknut nevjerojatnom najezdom komaraca gradonačelnik Grada Vukovara pozvao je na solidarnost građane Vukovara te sve građane Republike Hrvatske da se uključe u akciju „Zdravlje u Vukovaru“.
Akcija "Zdravlje u Vukovaru"
 

Najezda komaraca u Vukovaru postala je i zdravstveni problem, u petnaest minuta izbrojano je i do 300 uboda komaraca.

Zbog nedostatka sredstava u gradskoj blagajni  Grad Vukovar pokrenuo je humanitarnu akciju prikupljanja sredstava koja će biti utrošena isključivo na uništavanje komaraca kako bi se stanovnicima Vukovara omogućio lakši i zdraviji život.

Pozivom na broj 060 9081 svojom donacijom pomoći ćete u otklanjanju jednog od gorućih problema grada Vukovara,  od najezde komaraca. Cijena poziva s pdv-om iznosi 6,15 kuna.

Sve vijesti vezane uz ovu temu pronađite ovdje
(27)
4.6 od 5

Priručnik bolesti

Odaberite grupu bolesti ili pretražite po ključnoj riječi
Priručnik bolesti sastavljen je kako biste se brzo informirali o bolesti koja vas zanima. Određene bolesti posebno su obrađene u okviru skupine na Mapi tijela kojoj pripadaju te ih svakako potražite.

vezani članci

Test erektilne funkcije

Ispunite upitnik procjene erektilne funkcije. Test erektilne funkcije Kvaliteta spolnog života jedan je od najvažnijih segmenata kvalitete života muškarca.

IPSS UPITNIK

Ispunite upitnik procjene tegoba mokrenja. IPSS UPITNIK Poremećeno mokrenje često vezuje uz sebe i poremećaje kontinencije te seksualnih funkcija.