RUČAK | VEČERA | |
---|---|---|
PON |
bakalar s krumpirom (150 g); zelena salata u koju je nariban sirovi korijen celera (150 g), sok od naranče |
puretina na žaru posuta peršinom i češnjakom (100 g); kuhana cikorija (70 g), salata od cikle i mrkve, čaj od koprive |
UTO |
juha od piletine s rižom (150 g); salata od radiča u koju je nariban korijen svježeg celera (150 g); integralno pecivo; oligomineralna voda |
varivo s lećom i mrkvom (100 g), tikvice na žaru (100 g); puding od čokolade (100 g); čaj od šipka |
SRI |
puretina na žaru (100 g); kuhane mahune s krumpirom (150 g); jabuka; čaša soka od brusnice |
tri bjelanjka pečena uz maslinovo ulje na teflonskoj tavi; zelena salata s naribanim korijenom celera (100 g), raženi kruh (80 g); šnita ananasa, oligomineralna voda |
ČET |
salata od divlje rige; breskve; jabuke uz kuhani kus-kus i proso (200 g); kruh s lanenim i bučinim sjemenkama (80 g); banana prelivena umakom od meda i mljevenih badema |
skuša na žaru posuta peršinom i češnjakom (150 g); kuhani krumpir (80 g); kuhana blitva (100 g); miješani kruh (80 g); kivi, čaj od mente |
PET |
kuhani poriluk gratiniran mrvicama kruha i zapečen u pećnici (150 g); zelena salata s naribanim korijenom celera (100 g), jagode; oligomineralna voda |
inćuni u pećnici (100 g); lisnato povrće na pari (blitva, kopriva, cikorija) posuto peršinom i češnjakom (100 g); čaša soka od jabuke |
SUB |
juha od češnjaka (100 g); lungić na žaru (100 g); salata od kuhane cikle (70 g); grožđe; čaša bijelog vina |
pečeni bukovače na grill-tavi (150 g) posute peršinom i češnjakom (100 g); salata od rige, kukuruzni kruh (80 g); čaj od lipe |
NED |
pečeni brancin (100 g), pečeni krumpir uz dodatak maslinovog ulja, posut peršinom i češnjakom (80 g), mladi luk i radič na salatu (100 g), kolač od jogurta; čaša bijelog vina |
svježi kravlji sir (100 g); posna šunka od purećih prsa (50 g); matovilac (50); štrudla od jabuke, obrano mlijeko s medom od bagrema |